КРПА МИКРОФИБЕР СЕТ 4/1 YORK

SKU: 2618 Category: Tags: ,
 

Description

шифра: 2618

баркод: 5903355070627

Количина во кутија: 20 бр

Сет од 4 крпи за чистење од микрофибер за секојдневна употреба. Тие се погодни за чистење на кабинети, маси, прозорци, ретровизори, LCD монитори, леќи и друго.
Комплет крпи од микрофибер за чистење на различни видови површини. Тие ги отстрануваат маснотиите, нечистотијата и прашината многу поефикасно од традиционалните ткаенини. Благодарение на нивната структура, тие се совршени за чистење на прозорци, ретровизори, LCD монитори и леќи. Може да се користат  суво или влажно, без или со минимална употреба на детергенти. Тие се многу впивачки и брзо се сушат, што го спречува непријатниот мирис и размножувањето на бактериите. Дополнително, тие не оставаат никакви ленти или дамки. Може да се перат во машина за перење на температура до 60°C со сив сапун, без додавање омекнувачи.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-за чистење на секаков вид на површина
-не ги гребат нежни површини
-не оставаат ленти или дамки
-чистат ефикасно и влажно и суво
-впиваат и брзо се сушат
-може повеќепати да се перат во машина за перење

Тежина на производот единица пакување 0,109 кг
Големина на производот единица пакување 100 x 410 x 40 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР СЕТ 4/1 YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *