КРПА МУЛТИПРАКТИЧНА МИКРОФИБЕР 50Х60цм YORK

SKU: 2607 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355070627

Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Микрофибер крпа за сува или влажна употреба.
Една страна од крпа е за полирање, а другата за чистење.Наменета за чистење и миење на сите површини, без или минимално користење на детергент, со високи абсорборачки својства.Брзо сушење  што спречува ширење на бактериите и досадни миризби.

 

http://www.york.pl/start/products/view/026070/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МУЛТИПРАКТИЧНА МИКРОФИБЕР 50Х60цм YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *