СТАЗА ТЕПИХ РЕБРАСТА СО ГУМЕНО ДНО 40х60цм YORK

SKU: 9804 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355058106
Количина во кутија: 24 бр

Боја: микс

Стаза со гумено дно, идеална да се користи дома, во канцеларија или продавница (за употреба и надвор и внатре).
Површинскиот слој е текстуриран ребрасто, овозможувајќи ефикасно да се собира нечистотија.
Изработена од висококвалитетни, издржливи материјали, благодарение на кои е отпорна.Ефикасно собира нечистотија, кал и вода –  апсорбирачка и практична за користење – благодарение на примената на гума, не се лизга и може лесно да се исчисти -со вакуум или со миење. Убав,модерен дизајн.

 

http://www.york.pl/start/products/view/098040/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА ТЕПИХ РЕБРАСТА СО ГУМЕНО ДНО 40х60цм YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *