СТАКЛОЧИСТАЧ 30цм

SKU: 8441 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355002918
Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Стаклолисталот совршено ја брише водата на рамни површини.
Должината на раката на бришачот е 30см.
Има регулирана рачка  – може да се прилагоди на само местото на користење со што се ефикасно чистат прозорците и стаклата.

 

http://www.york.pl/start/products/view/084410/section/house

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ 30цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *