ДАСКА МИНИ ЗА ПЕГЛАЊЕ 70Х32ЦМ-MINIASSE

 

Description

шифра: A145L01w (А145Л01њ)

баркод: 800318604560

Практична МИНИ даска за пеглање МИНИАССЕ димензија 70х32цм, со нелизгачки ногари и 100% памучна покривка.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

-големина на даска: 70х32цм

-материјал: обоен челик
-тежина: 1,25 кг
-димензии: 33 x 71 x 3 см

-произведено во Италија

 

https://www.youtube.com/watch?v=kHX4U-XGtk8

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА МИНИ ЗА ПЕГЛАЊЕ 70Х32ЦМ-MINIASSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *