СТАКЛОЧИСТАЧ СО СУНЃЕР

SKU: 8102 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000990

Количина во кутија:  24 бр

Боја: микс

Бришачот совршено ја брише водата од рамни површини, има можност за монтирање на рачката на бришачот, со што можат ефикасно да се измијат прозорците и стаклата.

 

http://www.york.pl/start/products/view/084010/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ СО СУНЃЕР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *