СТАКЛОЧИСТАЧ РАСПРСКУВАЛКИ СО РЕЗЕРВОАР

SKU: 8406 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355084044

Количина во кутија:  24 бр

Боја: како на слика

Бришачот со рачка и резервоар, совршено распрскува детергент и истовремено ја брише водата од рамни површини, со што можат ефикасно да се измијат сите видови на прозорците и стаклата.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАКЛОЧИСТАЧ РАСПРСКУВАЛКИ СО РЕЗЕРВОАР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *