СУНЃЕР ДВОСТРАН ЗА АВТО

SKU: 1203 Category: Tag:
 

Description

шифра: 1203

баркод: 5903355002550

Количина во кутија:  30 бр

Автомобилски сунѓер со два слоја: едниот за перење и полирање, а другиот за отстранување на исушената нечистотија. Погоден за чистење на каросерии, прозори и ретровизори на автомобилот
Мултифункционален двостран автомобилски сунѓер, совршен за перење, отстранување на тврдокорната нечистотија и полирање на каросеријата на автомобилот. Жолтата и порозна страна на сунѓерот е незаменлива за чистење на каросеријата, прозорците или ретровизорите на автомобилот. Другата, сива страна на сунѓерот е корисна за отстранување на потешка нечистотија, како што се исушената кал или траги од инсекти. Совршен е и за перење бандажи. Двете страни се чистат темелно, не оставајќи ленти, дамки или гребнатини. Сунѓерот совршено се пени и на тој начин ја намалува потрошувачката на детергенти.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-двостран автомобилски сунѓер со широк опсег на апликации
-има два слоја: едниот за перење и полирање, а другиот за отстранување на исушената нечистотија
-погоден е за чистење на каросерии, прозори и ретровизори на автомобилот
-совршено се пени, со што се значително намалува потрошувачката на детергенти
-висококвалитетната изработка прави сунѓерот да ги задржува своите својства долго време

Тежина на производот единица пакување 0,038 кг
Големина на производот единица пакување 110 x 255 x 66 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ДВОСТРАН ЗА АВТО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *