ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА 1Л СПРИНГ

SKU: 4103 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355001140

Количина во кутија:  50 бр

Боја: микс

Четка идеална за чистење  на пр. шишиња, вазни, цилиндри итн.
Средно тешки влакна, фиксирани на поцинкована жица, релативно флексибилни, завршуваат со пластична рачка.
Најдобро за чистење на шишиња со волумен од 1л, има посебна дупка за закачување на куката.

 

http://www.york.pl/start/products/view/041030/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА 1Л СПРИНГ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *