ЧЕТКА МАСАЖЕРСКА ДВОСТРАНА ЗА БАЊАЊЕ

SKU: 1511 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355007661

Количина во кутија:  24 бр

Боја: како на слика

Четка погодна да се користи за миење и масажа.
Удобна за користење  благодарение на долгата рачка со која масажата може  да се врши на сите делови од рбетот.
Четката ефикасно ја масира кожата, ја подобрува состојбата на кожата, стимулира циркулацијата на крвта и ја прави кожата мазна.

 

http://www.york.pl/start/products/view/015110/section/body

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА МАСАЖЕРСКА ДВОСТРАНА ЗА БАЊАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *