ЧЕТКА ЗА БАЊАЊЕ YORK

SKU: 4201 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000785

Количина во кутија:  24 бр

Боја: микс

Класична четка за миење на грбот, удобна за употреба  благодарение на долгата рачка која лесно може да стигне до сите делови на грбот.
Влакна со соодветна цврстина се пријатни и нежни на кожата и идеално ја извршуваат својата функција за перење.
Таа мие и пријатно го масира грбот, со што овозможува релаксација за време на капење.
Има посебна дупка за закачување на куката.

 

http://www.york.pl/start/products/view/042010/section/body

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА БАЊАЊЕ YORK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *