ЧЕТКА ЗА САДОВИ СПРИНГ

SKU: 4102 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000808

Количина во кутија:   40 бр

Боја: микс

Четка со удобна рачка,средно тврди влакна, има  рамен крај идеален за стружење на остатоци од храна или изгореници на садовите.
Добро се мие и има посебна дупка за закачување на куката.

 

http://www.york.pl/start/products/view/041020/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА САДОВИ СПРИНГ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *