ЧЕТКА ЗА РАЦЕ МИДИ

SKU: 4002 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000808

Количина во кутија:  36 бр

Боја: микс

Четка за раце МИДИ има погодна рачка и тврди влакна,
има посебна поддршка за палецот, погодна за чистењето на тврди површини.

 

http://www.york.pl/start/products/view/040020/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА РАЦЕ МИДИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *