РЕФИЛ ЗА РАМЕН МОП ЕКО

SKU: 8168 Category: Tag:
 

Description

шифра: 8168

баркод: 5903355112013

Количина во кутија: 40 бр

Рефилот на мопот ЕКО е едноставен начин да ги одржувате Вашиот дом и канцеларија чисти и хигиенски и да се грижите за животната средина. Рефилот е изработен од рециклиран памук од остатоци од производството. Рефилот детално впива, лесно се чисти и е издржлив. Совршен е за домашна и службена употреба.
Снабдувањето со мопот ЕКО комбинира доверливост и грижа за животната средина за време на секојдневното чистење, благодарение на рефилот. Памукот на рефилот е исклучително впивачки и ефикасен во собирање на сите видови нечистотија и остатоци. Во зависност од Вашите потреби, рефилот можете да го користите за суво чистење – за бришење прашина или за влажно чистење на подовите низ целата просторија. Одличната апсорпција значи дека нема потреба често да го чистите рефилот додека работите со него. Големата големина на рефилот дава побрз сјаен ефект на подот. Рефилот многу лесно се прикачува и се отстранува од основата на мопот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рефилот за мопот ЕКО е целосно изработен од рециклиран памук
-поради големина е многу поефикасен од стандардните рефили за моп од овој тип
-високата апсорпција на рефилот го олеснува ефективно чистење на поголемите површини, а лесната структура гарантира дека нема да се создаваат гребнатини на подните површини
-рефилот лесно стигнува буквално насекаде во просторија, вклучувајќи ги аглите и под мебелот
-може да се користи за влажно чистење при перење и за суво чистење -за собирање нечистотии како прашина или трошки
-рефилот на мопот лесно се отстранува од основата на мопот- може лесно да се замени кога ќе се појави потреба

Тежина на производот индивидуално пакување 0,165 кг
Големина на производот индивидуално пакување 170 x 270 x 40мм

 

https://youtu.be/J-xa0eOZuIA

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА РАМЕН МОП ЕКО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *