РАМЕН МОП ЕКО

SKU: 8167 Category: Tag:
 

Description

шифра: 8167

баркод: 5903355112006

Количина во кутија: 12 бр

Рамниот моп ECO е совршен баланс помеѓу грижата за околината и чистата куќа. Исклучително абсорбирачки и издржлив моп направен од рециклиран памук. Ја собира и најситната нечистотија и ѓубре,  влажно и суво, без да ги разнесува во воздухот. Совршен е за секојдневно чистење на сите видови на подови.
Рамниот моп ECO е дизајниран да ја заштити животната средина и луѓето за кои рециклирањето е најдобрата форма за користење на суровини. Едноставен и функционален моп ќе ги задоволи дури и најсложените барања. Направен е од рециклиран памук, кој не само што заштедува вода, туку и ја намалува потрошувачката на енергија и бои. Дополнително, елементите за пластичен дел од мопот се направени од рециклиран регранулат. Рамниот моп ECO е разноврсна опрема која допира дури и до тешко достапни места, собирајќи секаква нечистотија. Големата големина на главата на мопот дава побрз ефект на чист под. Погоден е за суво користење – за бришење прашина или за влажно – за чистење на подот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-рефилот за мопот направен е од памук кој исклучително впива и ефикасно ја чисти секоја нечистотија, а истовремено е издржлив
-памукот што се користи во производството на рефилот на мопот потекнува целосно од рециклирање и остатоци од производството
-мопот ефикасно ја собира и најситната нечистотија и прашина, а неговата структура спречува правот да се крева и да се шири низ просторијата
-моп стигнува и до најмалите пукнатини и до други тешко достапни места, на пр. агли и под мебел
-рефилот лесно се закачува и се отстранува од основата на мопот
-рачката на мопот може да се прилагоди на висината на корисникот

Тежина на производот индивидуално пакување 0.627 кг
Големина на производот индивидуално пакување 150 x 1600 x 80мм

https://youtu.be/J-xa0eOZuIA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАМЕН МОП ЕКО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *