РЕФИЛ ЗА МОП САЛСА

SKU: 8131 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355009818

Количина во кутија: 48 бр

Посебен вид микрофибер отстранува силни дамки без употреба на детергенти,
лесно собира, а потоа исплакнува нечистотија.
За перење и полирање на сите видови подови, со специјална рамка за четка и армирана телескопска рачка за да стигнат до комплицирани места, на крајот на рачката има ротирачка дупка, така што мопот може да се закачи на куката.

 

http://www.york.pl/start/products/view/081310/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА МОП САЛСА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *