ПАМУЧЕН РЕФИЛ МЕГА 200гр

SKU: 7301 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355001041

Количина во кутија: 40 бр

Боја: како на слика

Параметри: 200гр

Памучен рефил се состои од многу квалитетни памучни жици,
идеален е за миење плочки и ламинатни подови, ферманска површина, теракота
Конец произведен од исклучително издржлив материјал, може да се користи со хемикалии за домаќинство.

 

http://www.york.pl/start/products/view/073010/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПАМУЧЕН РЕФИЛ МЕГА 200гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *