СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА

SKU: 7001 Category: Tags: ,
 

Description

EAN: 5903355000617

Количина во кутија: 24 бр

Боја: микс

Параметри: 14л

Пространа и стабилна кофа, без истурање на вода.
На дното од кофата постои посебна вдлабнатина за стабилност на кофата кога се поместува-  без ризик од истурање на вода.
Комплетот содржи издржлива цедалка, има и  посебен клип во преградата за рачката на дршка.

 

http://www.york.pl/start/products/view/070010/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ КОФА 14Л+ЦЕДАЛКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *