ПАМУЧЕН РЕФИЛ МАКСИ 140ГР

SKU: 7302 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000402

Количина во кутија: 60 бр

Боја: како на слика

Параметри: 140гр

Памучен рефил се состои од многу квалитетни памучни жици,
идеален е за миење плочки и ламинатни подови, ферманска површина, теракота
Конец произведен од исклучително издржлив материјал, може да се користи со хемикалии за домаќинство.

 

http://www.york.pl/start/products/view/073020/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПАМУЧЕН РЕФИЛ МАКСИ 140ГР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *