МЕТЛА ЗА ЧИСТЕЊЕ БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 5017 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5017

баркод: 5903355004837

количина во кутија: 15 бр

Исклучително издржлива метла со два вида влакна, благодарение на кои може да ја отстрани ситната прашина,како и поголемата нечистотија. Метлата овозможува брзо, ефикасно и практично одржување на подот. Метлата од серијата ЈОРК БАКТЕРИЈА СТОП е погодна за чистење на разни видови нечистотија и може да се користи за метење на подот покриен со секаков вид материјал: дрво, панели или камени и др. Антибактериските влакна активно го спречуваат развој на бактериите на самата метла како и на површината на која се чисти.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-издржлива метла со специјална гума, благодарение на која можете да избегнете механичко оштетување на ѕидовите или скалите за време на чистењето
-опремена со два вида влакна, благодарение на кои можете да ја отстраните и прашината и поголемата, тврдокорната нечистотија
-функционална и практична за употреба
-антибактериските влакна го спречуваат развој и ширење на бактериите на површината на самата метла како и на површините кои се чистат

Тежина на производот индивидуално пакување 0.247 кг
Големина на производот индивидуално пакување 300 x 100 x 105 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА ЗА ЧИСТЕЊЕ БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *