ГУМЕНА МЕТЛА БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 5030 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5030

баркод: 5903355009832

количина во кутија: 24 бр

Гумена метла со антибактериски гумени влакн YORK BACTERIA STOP е совршена за чистење од коса, крзно и животински влакна, прашина и друга најмала нечистотија од сите подни површини.
Незаменлив елемент на секој дом, канцеларија, козметички или фризерски салон. Со нејзината помош, можете да исчистите која било рамна површина: плочки, панели, па дури и теписи. Несомнена предност на оваа метла е и специјалната гума која ефикасно ја собира водата и другите истурени течности. Чистењето со метлата Bacteria Stop е безбедно и хигиенско.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-антибактериски, гумени влакна кои го спречуваат развојот на бактериите на површината на метлата
-ви овозможува ефикасно да ги исчистите влакната, влакната, прашината и нечистотијата од домашни миленици
-опремена со специјална гума за отстранување на водата и истурените течности
-погодна за чистење на килими и теписи, како и плочки,панели и други површини

Тежина на производот  индивидуално пакување 0,3 кг
Големина на производот индивидуално пакување 320 x 55 x 50 мм

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ГУМЕНА МЕТЛА БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *