ГУМЕНА МЕТЛА СО ДРШКА 120 цм БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 5117 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5117

баркод: 5903355004851

количина во кутија: 24 бр

Исклучително издржлива метла со два вида влакна, благодарение на кои може да ја отстрани и ситната прашина и нечистотијата, како и поголемата нечистотија.
Метлата е додаток без кој е тешко местото да се одржува чисто и уредно. Овозможува брзо, ефикасно и практично чистење на подот. Метлата од серијата YORK BACTERIA STOP е погодна за чистење на разни видови нечистотија и може да се користи за метење на подот покриен со секаков вид материјал: дрво, панели, каменина. Антибактериските влакна и дршката активно го спречуваат развојот на бактерии на површината на производот. Доаѓа во комплет со цврста дршка 120цм.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-издржлива метла со специјална гума, благодарение на која е лесно да се избегне механичко оштетување на ѕидовите или скалите за време на чистењето
-опремена со два вида влакна, што го олеснува отстранувањето и на прашината и на поголемата, тврдокорната нечистотија
-функционална и практична за употреба, во комплет со дршка 120цм
-антимикробните влакна и рачката ги спречуваат бактериите да се размножуваат на површината на производот и да се префрлаат помеѓу површините.

 

Тежина на производот индивидуално пакување 0.447 кг
Големина на производот индивидуално пакување 320 x 1270 x 100 мм

 

https://youtu.be/dvZn_PDzFkw

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ГУМЕНА МЕТЛА СО ДРШКА 120 цм БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *