ГУМЕНА МЕТЛА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 140цм БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 5130 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5130

баркод: 5903355040699

количина во кутија: 12 бр

Иновативна гумена метла со телескопска рачка 140цм, совршена за чистење од  влакна, крзно, прашина и друга нечистотија од сите подни површини- метла која го олеснува чистењето на секоја површина. Метлата е опремена со антибактериски влакна со сребрени микрочестички. Тие го спречуваат развојот на бактериите и гарантираат безбедно користење на метлата.

Метлата од серијата YORK BACTERIA STOP е повеќенаменска опрема. Гумените влакна можат да соберат прашина, влакна и крзно, додека извлекувачот собира вода и не ја излева на подот. Метлата може да ги измете сите видови површини – плочки, панели, дрвени подови, теракота, па дури и тепих и теписи. Меките влакна не ја гребат површината. Телескопската рачка овозможува прилагодување на должината до висината на средството за чистење. Рачката е покриена со наносребрена обвивка и затоа е отпорна на микроорганизми, кои не можат да се пренесат во рацете на лицето што чисти.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-антибактериските влакна и рачката го спречуваат развојот на бактерии на површината на метлата
-гумените влакна помагаат да се отстранат животинските и други влакна, прашината, нечистотијата од плочките и панелите
-специјален извлекувач за отстранување на вода и истурени течности
-погодна за чистење на теписи и теписи
-ергономска телескопска рачка од 140 цм овозможува да се прилагодите нејзината должина на висината на корисникот
-ротирачки специјален отвор во рачката -за лесно складирање на метлата

Тежина на производот индивидуално пакување 0.557 кг
Големина на производот индивидуално пакување 800 x 90 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ГУМЕНА МЕТЛА СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА 140цм БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *