ЧЕТКА ЗА САДОВИ БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 4114 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355030249

Количина во кутија: 25

Боја: како на слика

Четка удобна и мека за ракување со обработена анти-лизгачка  рачка приспособена  на палецот.
Специјални влакна за чистење на различни видови дамки, садови…
Благодарение на правилната форма стигнува до сите агли и има посебна дупка за закачување на кукат

http://www.york.pl/prestige/products/view/041140

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА САДОВИ БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *