ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА 1л БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 4110 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355006169

Количина во кутија: 30

Боја: како на слика

Четка за чистење шишиња со волумен од 1 л, со појачан крај за чистење на дното на садот и обработена рачка за да се приспособи на палецот, со анти-лизгачка рачка. Четка се ефикасно мие и има посебна дупка за закачување на куката.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/041100

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА 1л БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *