ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 4004 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004820

Количина во кутија: 18

Боја: како на слика

Удобна и мека на допир четка, со обработена рачка за да се приспособи на палецот,анти-лизгачка рачка со тврди влакна
погодни за чистење на тврди површини, на пр: скали, споеви  итн.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/040040

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА РИБАЊЕ БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *