МЕТЛА СО ДОЛГИ ВЛАКНА+ДРШКА МАРТА

SKU: 5013 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355001980

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА: 12 бр

Боја: како на слика

Метла со долги влакна и дршка, со големина: 23,5 cm x 3,5 cm.
Должина на влакно: 10 см. Дијаметар на отворот под рачката: 2,2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО ДОЛГИ ВЛАКНА+ДРШКА МАРТА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *