МОП ЕУРО

SKU: 8001 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000594

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти.
Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно,
погоден за перење и полирање на сите видови подови.
Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката,
склопувачка рамка со четка овозможува брзо и лесно да се замени рефил.
Идеален за дрвени подови!

 

http://www.york.pl/start/products/view/081040/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП ЕУРО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *