ЕУРО МОП – РЕФИЛ

SKU: 8002 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000877

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Рефил за еуро моп со микро-влакна кои отстрануваат значителна нечистотија дури и без употреба на детергенти.
Ефикасно ја “зграпчува” нечистотија и плакни се лесно,
погоден за перење и полирање на сите видови подови.
Комплетот содржи цврста рачка со дупка што овозможува да се обеси чепката на куката,
склопувачка рамка со четка овозможува брзо и лесно да се замени рефил. Идеален за дрвени подови!

 

http://www.york.pl/start/products/view/081050/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЕУРО МОП – РЕФИЛ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *