БРИШАЧ ЗА ПОД СО РЕСИ И ТЕЛЕСКОПСКА ДРШКА

SKU: 4077115 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4002625172557

Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Бришач со реси изработени од впивачки памук во комплет со цврста телескопска дршка. Ефикасно чисти сите големи површини со едно движење – плочки, ламинатни подови, полиени подови или теракота. Бришачот се справува со тешко чистење на нечистотија и може да се користи со детергенти. Чистењето со овој бришач е исклучително едноставно, забавно и брзо. Дршката е изработена од издржлива пластика и одговара на сите рачки во понудата на YORK.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-изработен од високо впивачки памук
-се препорачува за плочки, ламинатни подови, насипани подови, теракота
-може да се користи многу пати без грижа за квалитетот на ресите
-во комплет со издржлива и телескопска дршка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРИШАЧ ЗА ПОД СО РЕСИ И ТЕЛЕСКОПСКА ДРШКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *