РЕФИЛ РЕСИ ЗА МОП БЕЛ МАКСИ

SKU: 4078005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4002625164422

Количина во кутија: 4 бр

Боја: како на слика

Резерва ресаста крпа за моп во бела боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ РЕСИ ЗА МОП БЕЛ МАКСИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *