МОП МИКРОФИБЕР ЗА ПОД РОТИРАЧКИ

SKU: 4076005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4047108009043

Количина во кутија: 4 бр

Боја: како на слика

Брисап за под со микрофибер крпа, погоден за чистење на подови, плочка, гранит и други површини. Со пластично куќиште.

Големина на ткаенина: 45×15 см. Должина на рачката: 130 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП МИКРОФИБЕР ЗА ПОД РОТИРАЧКИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *