ТОАЛЕТ СЕТ СТИЛ БЕЛ

SKU: 6408 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355075943

Количина во кутија: 20 бр

Боја: бела

Комплет што одговара на повеќето ентериери,универзално дизајнираната форма овозможува четката да се користи  во традиционален сет, како и одвоено.
Сетот е многу издржлив и стабилен, а четкаа има удобна, ергономска рачка, со соодветна дебелина на влакната и совршена еластичност што овозможува темелно да се исчистат сите ќошиња – пукнатини. Четката се прилагодува на обликот на лушпата и обезбедува хигиенски чист изглед во секое време со нежно, стилско лого – гаранција за висококвалитетен производ.

http://www.york.pl/start/products/view/064080/section/house

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ СТИЛ БЕЛ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *