РЕФИЛ ЗА РАМЕН МОП ЕКО

SKU: 8168 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355112013

Количина во кутија: 40 бр

Боја: како на слика

Снабдувањето со рамен џогер ECO комбинира доверливост и грижа за животната средина за време на секојдневното чистење. Памукот е исклучително впивачки и ефикасен во собирање на сите видови нечистотија и остатоци. Во зависност од вашите потреби, рефилот можете да го користите сув – за бришење прашина или влажен – за чистење на подовите низ станот. Одлична апсорпција значи дека нема потреба често да ја чистите главата додека чистите. Големата големина на рефилот дава побрз сјаен ефект на подот. Рефилите многу лесно се прикачуваат и се отстрануваат од основата.

 

https://york.global/product/flat-mop-eco-refill/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА РАМЕН МОП ЕКО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *