РАМЕН МОП ЕКО

SKU: 8167 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355112006

Количина во кутија: 12 бр

Боја: како на слика

Рамниот моп ECO е дизајниран да ја заштити животната средина и луѓето за кои рециклирањето е најдобрата форма за користење на суровини. Едноставен и функционален моп ќе ги задоволи дури и најсложените барања. Рефилот е направен од рециклиран памук, кој не само што заштедува вода, туку и ја намалува потрошувачката на енергија и бои. Покрај тоа, елементите за пластичен моп се направени од рециклиран регранулат. Рамниот моп ECO е со разноврсна опрема што допира дури и до тешко достапни места, собирајќи секаква нечистотија. Големата големина на главата за моп дава побрз ефект на чист под. Погоден за сува употреба – за бришење прашина или влажна употреба – за чистење на подот.

 

https://york.global/product/flat-mop-eco/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РАМЕН МОП ЕКО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *