ДРАГОН ЕМАЈЛ 25мл

SKU: DEZ025/BL/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073198

Количина во кутија 12 бр

Емајл за допир со одлична покривност и издржливост. Создава снежно-бели, сјајни површини кои се отпорни на гребење и триење. Прави речиси невидливи и трајни поправки на гребнатини на оштетените кади, санитарни јазли и кујнски прибор.

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за поправка на мали шуплини и пукнатини на емајлирани површини како што се бањи, подлоги за туширање, машини за перење, фрижидери итн.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Пред поправка, исчистете ја површината од ‚рѓа и секоја отстранлива стара обвивка, обезмастете ја и исушете ја темелно. Чекор 2: Нанесете го производот во тенки слоеви со четка или стап. Чекор 3: Доколку е потребно, нанесете втор слој откако првиот ќе се исуши. Чекор 4: Валканите алатки и свежите дамки треба да се исчистат со разредувач за сите намени. Чекор 5: Отстранете ја исушената нечистотија со соодветно средство.

 

 

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2456

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРАГОН ЕМАЈЛ 25мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *