10-СЕКУНДЕН ЦИЈАНОАКРИЛ ИНСТАНТ ЛЕПАК 2гр

SKU: DKC002/BL/МК Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073020

Koli~ina vo kutija 24 kom

Лепило на база на цијаноакрилат со брзо дејство со широк опсег на апликации и лесно користење. Формира силна врска со повеќето материјали за неколку секунди. Совршен за мали поправки кои бараат внимателна примена.

АПЛИКАЦИЈА: Наменети за сврзување: метал, стакло, порцелан, керамика, пластика, кожи, дрво, хартија. Не се лепи на PP, PE, PTFE.

КАКО СЕ КОРИСТИ:

Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените елементи или површини, а потоа обезмастете ги со денатуриран алкохол или ацетон, исушете ги, измазните и прилагодете ги една на друга.Чекор 2: Држете ја цевката вертикално со конецот на врвот, прободете ја мембраната нежно со капачето и зашрафете го дозерот.Чекор 3: Нанесете тенок слој лепак на една од површините што треба да се спојат, а потоа цврсто притиснете ги елементите заедно.Чекор 4: Врзувањето се јавува после 10 сек.Чекор 5: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2335

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “10-СЕКУНДЕН ЦИЈАНОАКРИЛ ИНСТАНТ ЛЕПАК 2гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *