ЛЕПАК ЗА ДРВО D3 40мл

SKU: DKDD3040/BL/МК Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073099

Модерен, еднокомпонентен лепак дизајниран за ладно лепење на дрво. По стврднувањето, се создава издржлив, флексибилен и безбоен спој, кој се карактеризира со добра температурна отпорност и класа на отпорност на вода D3 според PN-EN 204.

Koli~ina vo kutija 12 kom

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за лепење: дрво блок табли, иверки, иверица исто така. Не се лепи на PP, PE, PTFE. За употреба во затворени простории и на отворени локации кои не се подложни на директен и долготраен контакт со вода.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените површини, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: Поставете ги површините заедно што е можно подобро. Чекор 3: Исчистете ги сите остатоци од претходното сликање. Чекор 4: Нанесете тенок слој лепак на една од површините што треба да се спојат, а потоа цврсто притиснете ги елементите заедно. Чекор 5: Отстранете го вишокот лепак. Чекор 6: Ако лепете тврдо дрво, нанесете лепак на двете површини. Чекор 7: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2321

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕПАК ЗА ДРВО D3 40мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *