ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР, РОЗЕТИ, КАСЕТИ 1,5кгр

SKU: DKMSKR01_/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649074409

Готовo за употреба лепило со конзистентност на паста за завршни работи во градежништвото, со одлична почетна адхезија на типични подлоги.

АПЛИКАЦИЈА: Производ дизајниран за лепење на завршни и декоративни елементи како што се: каси, розети, полистиренски первази и даски на сите типични минерални подлоги што се користат во градежништвото. Може да се користи за лепење панели и тапети за изолација од полистирен. Не се лепи на PP, PE, PTFE. За внатрешна употреба.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Отстранете ги сите остатоци од боја. Чекор 2: Порамнете ги залепените површини, прилагодете ги една на друга, исчистете ја прашината iи одмастете. Чекор 3: Нанесете го лепилото на елементот што треба да се залепи со мистрија. Чекор 4: Залепени заеднички елементи и цврсто и рамномерно притиснете. Чекор 5: Ако елементите се под напнатост или се особено тешки, имобилизирајте ги додека лепилото целосно не се стврдне.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=167

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР, РОЗЕТИ, КАСЕТИ 1,5кгр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *