СÈ ВО ЕДНО ЛЕПАК POWER FIX 20мл

SKU: DKMFP020BE/BL/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649072986

Количина во пакет 12 ком

Професионално лепило наменето за сите завршни и монтажни работи. Има многу широк опсег на апликации и многу висока јачина на поврзувачките елементи изработени од различни материјали. Ги заменува завртките, клинците, спојниците и завртките. Не истекува од вертикални површини, лесно се нанесува и шири. Создава безбоен завар по сушењето.

АПЛИКАЦИЈА: Совршен за лепење елементи од дрво, метал, керамика, стакло, иверица, материјали слични на дрво, ПВЦ, полистирен, полиуретан и други. Може да се користи за лепење на сите вообичаени подлоги што се користат во градежништвото. Наменет и за внатрешна и надворешна употреба. Не се лепи на PP, PE, PTFE.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените површини, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: Израмнете ја површината. Чекор 3: Исчистете ги сите остатоци од претходното сликање. Чекор 4: Нанесете го лепилото на точки или рамна линија на една од површините што треба да се спојат и потоа силно притиснете ги површините заедно. Чекор 5: Дополнително, нанесете капка на аглите и краевите на залепените предмети. Чекор 6: Поврзете ги залепените елементи и притиснете ги заедно околу 30 сек. Чекор 7: Отстранете го вишокот лепак. Чекор 8: Залепените делови може да се постават без да се откинат приближно 10 минути од нанесувањето на лепилото. Чекор 9: Ако елементите се под напнатост или се особено тешки, имобилизирајте ги додека лепилото целосно не се стврдне. Чекор 10: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2314

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СÈ ВО ЕДНО ЛЕПАК POWER FIX 20мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *