ЛЕПАК ЗА КОЖА 20мл

SKU: DKSK020/BL/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073143

Професионално и брзо дејствувачко лепило базирано на природна гума. Обезбедува спојка многу флексибилна и отпорна на временски услови. Совршен за трајни и флексибилни поправки на кожни или имитација на кожни предмети.

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за лепење: за ладно лепење на кожни производи (на пр. појаси, чанти, седла), гума. Може да се користи за лепење чевли. Не е погоден за лепење на материјали од PP, PE и тефлонски, стиропор.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените површини, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: На двете површини што треба да се спојат намачкајте со тенок слој лепак. Чекор 3: На порозни површини нанесете втор слој лепак откако првиот ќе се исуши. Чекор 4: Почекајте околу 2 мин. Чекор 5: Цврсто и рамномерно притиснете ги залепените делови. Чекор 6: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2326

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕПАК ЗА КОЖА 20мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *