УНИВЕРЗАЛЕН ЛЕПАК ЗА ОПШТА НАМЕНА 200мл

SKU: DKU200_2/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649074416

Создава транспарентен, водоотпорен и флексибилен спој. Полимерно лепило со високи перформанси со широк опсег на примени за брзо и издржливо лепење. Докажано во работењето и лесен за употреба.

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за лепење: стирофон, керамика, стакло, дрво, плута, кожи, хартија. Не се лепи на PP, PE, PTFE. Најмалку една од површините што треба да се залепат треба да биде порозна. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените елементи, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со денатуриран алкохол. Чекор 2: Исчистете ги сите остатоци од претходното сликање. Чекор 3: Поставете ги површините заедно што е можно подобро. Чекор 4: Нанесете го лепилото на точки или рамна линија на една од површините што треба да се спојат и потоа силно притиснете ги површините заедно.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=191

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “УНИВЕРЗАЛЕН ЛЕПАК ЗА ОПШТА НАМЕНА 200мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *