ЛЕПАК ЗА ДРВО D2 200мл

SKU: DKDR200_2/МК Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649074324

Количина во пакет 10 ком

Висококвалитетно еднокомпонентно лепило базирано на дисперзија на поливинил ацетат со класа на водоотпорност: D2. Создава транспарентен, издржлив и отпорен на влага спој (класа D2).

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за лепење: дрво,иверки, иверица, блок табли, исто така, одредена пластика, ткаенини. Може да се користи за лепење хартија. Не се лепи на PP, PE, PTFE. За внатрешна употреба.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените површини, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: Огрубете ги сите пластични површини со шмиргла. Чекор 3: Поставете ги површините заедно што е можно подобро. Чекор 4: Исчистете ги сите остатоци од претходното сликање. Чекор 5: Нанесете тенок слој лепак на една од површините што треба да се спојат, а потоа цврсто притиснете ги елементите заедно. Чекор 6: Отстранете го вишокот лепак. Чекор 7: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=193

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕПАК ЗА ДРВО D2 200мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *