ЛЕПАК ЗА ГУМА 20мл

SKU: DKG020/BL/МК Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073150

Количина во пакет 12

Професионален, лесен за употреба лепак, кој се карактеризира со многу висока адхезија на гумени површини. Создава силен и флексибилен спој отпорен на временски услови и температура: (-40÷70)°C.

АПЛИКАЦИЈА: Наменети за сврзување: гума, кожи, текстил, чуствено, керамика, дрво, плута, одредена пластика. Не се лепи на PP, PE, тефлонски, експандиран полистирен (полистирен), тефлон.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Залепените елементи истријте ги со шмиргла , внимателно исчистете ги, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: На двете површини што треба да се спојат намачкајте со тенок слој лепак. Чекор 3: На порозни површини нанесете втор слој лепак откако првиот ќе се исуши. Чекор 4: По прибл. 5 минути, цврсто притиснете ги залепените елементи заедно Чекор 5: Почекајте околу 30 мин. Чекор 6: За да ја зголемите флексибилноста на врската, цврсто притиснете ги залепените елементи. Чекор 7: По употреба цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2328

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕПАК ЗА ГУМА 20мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *