НЕФИ ЗА ТУШ КАБИНИ 500мл

 

Description

EAN: 5903649073266

Количина во кутија 10/1 ком

Брзо и ефикасно ги отстранува бигорот, наслагите од сапун и дамките од вода. Додава сјај на исчистените површини и го враќа нивниот оригинален изглед. Систематската употреба го спречува создавањето на наслаги на сапун и калциум. Остава пријатен мирис. Не гребе површини. АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за ефикасно и хигиенско чистење на туш кабини направени од стакло, пластика, челик, плочки и теракота. Може да се користи и за чистење на фитинзи за бања, кади, сад за туширање и завеси за туширање. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 2: Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 3: Избришете со чиста, влажна крпа. Чекор 4: Исплакнете со вода. Чекор 5: Во случај на голема извалканост, повторете ја постапката.

https://nefy.com.pl/product/shower-enclosure-cleaner/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА ТУШ КАБИНИ 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *