НЕФИ ЗА НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК 500мл

 

Description

EAN: 5903649073259

Количина во кутија 10/1 ком

Лесно за употреба, ефективно средство за секојдневно чистење на површини од нерѓосувачки челик. Не остава дамки и ги прави исчистените површини сјајни. Отстранува отпечатоци од прсти, наслаги од бигор, маснотии и друга нечистотија. Остава свеж, морски мирис.

АПЛИКАЦИЈА: Средство за чистење на аспиратори, рингли, печки, мијалници, врати на фрижидери и други апарати за домаќинство од не’рѓосувачки челик.КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 2: Испрскајте го производот на исчистена површина и премачкајте го со мека, влажна крпа. Чекор 3: Избришете со чиста, влажна крпа. Чекор 4: Полирајте со чиста сува крпа. Чекор 5: Повторете ја постапката доколку е потребно.

 

https://nefy.com.pl/product/stainless-steel/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *