НЕФИ ЗА СКАРА И СТАКЛО ЗА КАМИН 500мл

 

Description

EAN: 5903649073242

Количина во кутија 10/1 ком

Многу ефикасно средство за чистење кое лесно ги отстранува постојаните дамки. Не ги мати или гребе исчистените површини. Совршено за чистење на изгорени решетки и стакло на камини. АПЛИКАЦИЈА: Дизајнирано за чистење на скари,чадници, ротирачи и други додатоци за скара. Ги отстранува дури и силно изгорените масти и остатоци од храна. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Протресете пред употреба.Чекор 2: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 3: Користете само на ладни површини. Чекор 4: Површината за прскање да се исчисти детално. Чекор 5: Оставете 5-10 минути за да се раствори нечистотијата. Чекор 6: Следно избришете со чиста, влажна крпа. Чекор 7: Исплакнете многу темелно со вода, а потоа избришете со хартиена крпа. Чекор 8: Во случај на голема извалканост, повторете ја постапката и исчистете ја површината со четка.

https://nefy.com.pl/pl/produkt/srodek-czyszczacy-grill/