НЕФИ ЗА ИНЈЕКЦИСКА СМЕСА, ЅИДНИ ПЛОЧКИ 500мл

 

Description

EAN: 5903649073235

Количина во кутија 10/1 ком

Дејствува брзо и ефикасно на сите видови нечистотија. Ниту ја плакне, ниту обезбојува инјекциската смеса (може да се користи и на бела и на обоена инјекциска смеса) и ги освежува нивните бои. АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за чистење на инјекциска смеса помеѓу подни и ѕидни плочки. Се користи за чистење на инјекциска смеса во клинкер, природен камен, керамички плочки и други видови површини. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 2: Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 3: По неколку минути избришете со влажен сунѓер и потоа исплакнете со вода. Чекор 4: Во случај на голема извалканост, повторете ја постапката.

https://nefy.com.pl/product/grout-wall-tile/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА ИНЈЕКЦИСКА СМЕСА, ЅИДНИ ПЛОЧКИ 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *