НЕФИ ОТСТРАНУВАЧ НА ЕТИКЕТИ И НАЛЕПНИЦИ 500 мл

 

Description

EAN: 5903649073228

Количина во кутија 10/1 ком

Модерно, ефективно средство за брзо отстранување на налепници, самолепливи етикетии остатоци од лепило. Не ги оштетува или обезбојува исчистените површини. АПЛИКАЦИЈА:Погоден за вадење налепници поставени на предмети од пластика, стакло, метал, порцелан, камен. Брзо и ефикасно го отстранува лепилото од етикетите и остатоците од леплива лента, кои откако ќе се откинат оставаат – тешко се отстрануваат – лепливи слоеви. Исто така ја отстранува нечистотијата од табаните на чевлите, дамките од мастило, маслото, маснотиите, саѓите, трагите од карминот и трагите од катран. Ја отстранува исушената гума за џвакање.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Отстранување на налепници: Чекор 1: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 2: Испрскајте го производот на налепницата додека не биде целосно влажна. Чекор 3: Почекајте неколку минути.Чекор 4: Отстранете ги налепниците постепено, почнувајќи од аголот и постојано натопувајќи ги рабовите. Чекор 5: Ако налепницата не е целосно отстранета, повторете ја горната постапка. Чекор 6: Избришете ја површината од која е отстранета налепницата со крпа натопена во производот за да го отстраните преостанатиот лепак. Чекор 7: Исплакнете ја површината со многу чиста вода. Отстранување на дамки: Чекор 1: Растворете ги дамките со бришење со крпа натопена во производот. Чекор 2: Повторете ја постапката доколку е потребно. Отстранување на гума за џвакање: Чекор 1: Испрскајте го производот на гума за џвакање и почекајте да се впие. Чекор 2: Испрскајте го производот на крпа и цврсто тријте за да ја отстраните омекнатата гума за џвакање.

 

https://nefy.com.pl/product/sticker-and-label-removers/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ОТСТРАНУВАЧ НА ЕТИКЕТИ И НАЛЕПНИЦИ 500 мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *