НЕФИ ЗА КУЈНСКИ И АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО 500мл ЦИТРУС

 

Description

EAN: 5903649073280

Количина во кутија 10/1 ком

Докажано, лесно за употреба решение со мирис на цитрус. Отстранува тешки дамки како што се маснотии, остатоци од храна, нечистотија, наслаги, бигор итн. Го враќа природниот изглед на исчистените површини.АПЛИКАЦИЈА: Средство за отстранување на секојдневната нечистотија од работни површини, мијалници, керамички плочки, аспиратори, стаклени површини, не’рѓосувачки челик, пластика и други кујнски површини кои се перат. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 2: Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 3: Избришете со чиста, влажна крпа. Чекор 4: Исплакнете со вода. Чекор 5: Избришете со чиста, сува крпа додека не се исуши.

https://nefy.com.pl/product/kitchen-appliance-lemon/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА КУЈНСКИ И АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО 500мл ЦИТРУС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *